duminică, 27 ianuarie 2013

Leapsa

Hello, dragilor! M-am gandit sa fac si eu cea leapsa cu secrete, pe care Kyky a zis ca o da tuturor celor care o doresc. :)) Pai, sa vedem despre ce-i vorba.

Tre' sa va dezvalui 7 secrete de-ale mele. Ooook.

1. Rozul mi se pare o culoare draguta. Nu ma imbrac in haine roz (bleeeah), dar asa, ca si culoare, mi se pare ok... daca nu e in exces. :)

2. Sunt ecologista. Stiti, nu arunc hartii pe strada, pun deseurile in tomberonul de care apartine fiecare, imi bat la cap toti cunoscutii in momentul in care arunca ceva gen o guma de mestecat pe jos, spunandu-le replica aia, ''Felicitari, tocmai ai ucis un copac''. :))

3. In secret, bineinteles, sunt de parere ca am sa mor singura. Ma rog, nu singura-singura, ci impreuna cu vreo ... nu stiu, sapte-opt pisici? 

4. Intotdeauna mi-am dorit sa am ca animal de casa un peste. :-? Nu ca m-as da in vant dupa ei, dar mi se pare o idee abstracta... sa cresti un peste... sa-i pui o lesa in jurul cozii si sa-l plimbi prin acvariu =)).

5. Cant la dus. Shine, mai ales, de la Biondo. Shineeeee, shine on my waaaay! 

6. In Relight my fire, cei de la Take That mi s-au parut ai naibii de draguti... si de gay :-?. Robbie arata genial, oricum! <3 font="">

7. Inca mai am o jucarie preferata, cu care dorm noaptea. :-? Ntz, n-am de gand sa ma maturizez prea repede, asta-i clar!

Cam atat. :)
Duminica faina! 


4 comentarii:

  1. Nu-ți face griji, eu nu cred că am să mă maturizez niciodată, așa că consideră-te adult :))
    Eu înainte îmi compusesem un câtec pe care îl cântam, până am descoperit că vocea mea de mâță afoană aproape sparge geamurile de la intensitate :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Secretul 1 m-a ucis! :o :))
    Cu 2 sunt de acord dar replica "ai ucis un copac" nu se potriveste cand vezi pe cineva ca arunca pe jos :D
    La 7... si eu dorm cu un ursulet :x e de la iubitul meu, deci are valoare sentimentala altfel n-as face-o :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu tot timpul am vrut un peste ! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu dorm cu un căţelus :))
    Shiiiiiine <3 Încă sunt ofticată că melodia n-a câştigat la Eurovision :))

    RăspundețiȘtergere