vineri, 19 aprilie 2013

Poze care vă vor face ziua mai bună :)

                   Hello populaţie! :) Ce mai faceţi, ce mai citiţi? Nu mi-aţi spus de mult lecturile voastre actuale sau cele din ultima vreme şi ştiţi că mi-ar face o plăcere deosebită să le citesc, nu? Până atunci, v-am pregătit o serie de poze care sper să vă aducă măcar un zâmbet :)





Cam atât pentru azi... Apropo, mergeţi mâine la şcoală? 
Un weekend genial vă doresc! >:D<

19 comentarii:

  1. :)) Foarte tare ultima imagine. Din pacate facem scoala maine si e nasol fiindca noi repetam cea mai grea zi de scoala din saptamana. Sambata sa-mi incep ziua cu matematica este un cosmar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi... chiar aveam nevoie de aşa ceva! :))
    Eu una nu mă duc mâine şi pace! Săptămâna viitoare am teză la mate din toată materia pentru bac şi chiar nu am timp de irosit şase ore la şcoală! (mai bine îl irosesc pe bloguri :D)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) imi place cum gandesti! NIci eu nu ma duc maine la scoala, mi-am facut inca de luni program ca sambata voi citi toata ziua <3

      Dee.

      Ștergere
  3. Glumesti, nu? Nu, n-am sa ma duc maine la liceu pentru ca n-am de ce. Sincer, nici profii mei nu au chef sa vina si ne-au spus-o, daramite elevii... Totusi, daca o sa se gaseasca careva "inteligent" sa participe la ore, o sa ma aleg cu niste absente, dar nu-i bai... ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norocul meu e ca suntem o clasa unita. Am zis ca nu merge niciunu' si i-am anuntat si pe profesori ca noi nu calcam in curtea liceului sambata. Iti dai seama ca absolut toti au fost de acord cu noi :D. Din cate am inteles se recupereaza si ziua de vineri, sambata viitoare parca. Asa e? :-s

      Dee.

      Ștergere
    2. Asa e. Bravo voua ca sunteti uniti. Si noi suntem in anumite privinte, insa cateodata nu ne intelegem deloc. Si e si normal, 31 de personalitati si caractere diferite nu au cum sa se inteleaga intotdeauna.

      Ștergere
  4. Sunt tare faine pozele. Părinții ăștia... Eu momentan citesc Exotic Music of the Belly Dancer de Brian Sweany pentru un blog tour. Nu este chiar genul meu până acum. Tu ce mai citești?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu citesc ceva in engleza, "Somber Island". E draguta, doar ca e cu vampiri si m-am cam saturat de asa ceva in ultima vreme. Abia astept sa-ti vad postarea pentru tour :).

      Dee.

      Ștergere
  5. ce mult imi place pozele hehehe

    RăspundețiȘtergere
  6. Muhahahaa,ultima poză e mişto-to-to.Dacă tot ai întrebat de lecturi:eu citesc acum Noaptea Păpuşii de R.L. Stine,o carte de groază cu o marionetă.E ceva în genul filmului Dead Silence.Foarte mişto cartea,îmi place!

    P.S:Eu nu merg sâmbăta la şcoală,deoarece noi facem recuperarea după orele normale de curs :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna m-au speriat cartile/filmele de groaza cu papusi... Si m-au atras in acelasi timp. Abia astept sa-ti citesc recenzia (daca ii vei face). :)

      Dee.

      Ștergere
  7. Păi tocmai ce m-am întors de la școală, so... A fost neeeeplăcut. SÂMBĂTĂ LA ȘCOALĂ?! Câtțiva i-au făcut și scandal directoarei:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era de asteptat :))... Macar am auzit ca nu s-au facut chiar toate orele.

      Dee.

      Ștergere
  8. Ultimele cărţi citite ... Onoarea pierdută a Katharinei Blum - Heinrich Böll, Mereu aceeaşi nea şi mereu acelaşi neică - Herta Müller, Metamorfoza - Franz Kafka şi În mâinile femeilor - Richard Wagner :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesante titluri... Am citit descrierile si "Metamorfoza" imi suna cel mai bine :)

      Dee.

      Ștergere
  9. Îmi plac mult imaginile ^^
    În ultima vreme am citit : Hannibal-Thomas Harris,Doamna Bovary-Gustave Flaubert ,iar în momentul de faţă citesc "Operaţiunea chinta royală" de Carl Hiaasen,care mă cam lasă rece deocamdată :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mor după Doamna Bovary... Abia aştept să o citesc :x

      Dee.

      Ștergere
  10. Ultima e aşa adevărată :)) Cât îmi place rubrica asta! :)

    RăspundețiȘtergere