sâmbătă, 18 iunie 2011

Nu plange sub clar de luna + vol. II

 Titlu: Nu plange sub clar de luna
Autor: Heather Davis
Editura:  Leda
Anul publicării: 2010
Gen: dragoste

Lumina lunii iti poate schimba radical viata.
Si totul incepe atat de simplu...
Tu. El. Luna.
Te-ai ars!


Prinsă de mama ei în timp ce se săruta cu un coleg de liceu, toate planurile de vară ale lui Shelby sunt date peste cap. 
 Urmarea ? Ea trebuie să-şi facă bagajele şi să plece într-o tabără de .. reeducare. Acolo, ea îl întâlneşte pe fermecătorul Austin Bridges al III-lea, fiul unei vedete rock. Dar în spatele aspectului fizic, tânărul ascunde un secret teribil, pe care i-l dezvăluie lui Shelby: este vârcolac. Shelby ştie foarte bine că n-ar trebui să se încurce cu un tip ca el, dar cum poate întoarce spatele unui tip care arată atât de bine?! 
 De aici, nu mai este decât puţin până la o poveste de dragoste, care are în prim-plan magia clarului de lună... 
  



  
Sometimes by moonlight (vol. 2)

 Este destul de rău că băiatul de care Shelby s-a îndrăgostit în tabăra din vara trecută a avut un secret întunecat, dar, ajutându-l să-l protejeze, a ajuns să plătească un preţ imens. La revedere,  Beverly Hills; bună, infricoşătoarea şcoală-internat elveţiană. 
             Ce poate fi mai rău decât a-ţi petrece timpul în Academia Steinfelder pentru fete? Pe lângă asta, nu a auzit niciun cuvânt de la iubitul ei din vară, Austin Bridges III. Shelby nu este chiar sigură că sacrificiul pe care l-a făcut pentru el a însemnat ceva, în special după ce l-a văzut în tabloide cu o prinţesă pop europeană. 
             Dar Austin e mai mult decât fiul unui vârcolac rockstar, iar legătura să cu Shelby este mai puternică decât realizează ea.   Deaorece zilele devin mai întunecate şi şcoala se pregăteşte pentru vacanţă, Austin ajunge să explice motivele reale pentru care a stat departe de ea. Brusc, Shelby începe să înţeleagă simţurile ei îmbunătăţite, nevoia ei de lumina lunii şi foamea ei crescândă. Acum, blocată la Steinfelder, având legături de la o frăţie veche şi sângeroasă, Shelby îşi dă seamă că dragostea ei pentru Austin va costa mai mult decât şi-a putut imagina. 
             O periculoasă apropiere a lunii pline pentru Shelby şi Austin în această nuvelă, continuarea  poveştii de dragoste a tânărului cuplu din „Nu plânge sub clar de lună”. *


Poza asociata:

Melodia asociata:


* Recenzia volumului II este tradusa din limba engleza de noi ( ma rog, de Deea) si de aceea, va rugam ca in caz cineva vrea sa o ia si sa o puna pe blog, sa ne anunte, sau sa mentioneze sursa in postare. Multumim! :)



26 de comentarii:

  1. Am citit primul volum acum cateva zile, e geniala cartea 8-> !
    Si abia acum am aflat ca exista si un al doilea volum ! D'abia astept sa'l citesc :x !

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am citit`o pe prima:x
    da` vezi ca e editura Leda :d
    nu Rao

    RăspundețiȘtergere
  3. a da, scuze:D
    mersi ca mi-ai atras atentia, Kyky:*

    RăspundețiȘtergere
  4. am citit prima carte..
    pare faina si a2a:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a placut cartea,relaxanta,dar nu mi s-a parut nicidecum extraordinara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi spuneti va rog de unde pot cumpara cartea?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Nu stiam ca a apaarut si volumul II, astazi am citit volumul I si sunt absolt indragostta de aceasta carte:x cum se numeste in romana cartea, se gaseste in librarii, cat costa?:X
    P.S nu le am cu engleza:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim, scuza-ma ca iti raspund atat de tarziu(sper ca raspunsul meu sa mai fie valabil), insa chiar nu am vazut comentariul tau:(.
    Pai, volumul II a aparut din pacate numai in SUA si are aprox. 70 de pagini. Am vorbit cu admin'ul Leda si a spus ca in 2012 s-ar putea ca acesta sa fie publicat si la noi. Deci deocamdata nu il putem citi:(.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit primul volum anul trecut:) si acum am aflat ca exista si al 2 volum ! :) Merci:D pana in 2012 ???????? pai mai e o luna..:) nu e mult:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut ce face azi noapte, o secunda nu mi-am dezlipit ochii de carte ... :)) acum trebuie sa plec si am cearcane''pana la genunchi'' Dar chiar Cred ca a meritat :D abia astept vol 2 :X De ce doar 70 de pagini ?

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, asa am facut si eu cand am pus mana pe carte si nu mi-a parut rau!:D Pai se pare ca e doar un fel de povestire mai scurta si nu e asa de complexa ca si primul volum. Si eu am fost un pic dezamagita cand am vazut ca are numai 7o de pagini, dar asta e. De-abia astept sa citesc si Sometimes by Moonlight! Cand o sa fie publicata, cred ca vom avea un concurs cu ea!:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand apare numarul 2 in Romania ? :o3 Abia astept sa`l citesc. :* Multumesc anticipat >;d<

    RăspundețiȘtergere
  13. Superba cartea :X:X:X >;d< abia astep si volumul 2 sal citesc :X

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim, s-ar putea sa apara in 2012, dar nu stim exact cand:(. Si eu de-abia astept voluml 2!<3

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ,DEE VROIAM SA TE INTREB ,NA-I DE UNDE SA AFLI CAND VA APAREA NU ?

    RăspundețiȘtergere
  16. Am citit primul volum si m-am indragostit de el:x:x abia astept sa il citesc si pe urmatorul p.s. nu ma am cu engleza

    RăspundețiȘtergere
  17. Da si eu ,dar nu sti cand va aparea ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu, din pacate nu stiu exact cand va aparea:(. De fapt, inca nu se stie sigur daca va aparea, deci... Momentan nu apare pe listele celor de la Leda, insa speram sa o adauge cat de curand.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  19. este si filmul pentru primul volum?

    RăspundețiȘtergere
  20. daca da varog sa-mi spuneti unde pot sa-l vad

    RăspundețiȘtergere
  21. Deocamdată nu se ştie nimic despre un film, dar cine ştie, poate se va ecraniza cartea în viitor:).

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce coperta urata are cea de-a doua carte! Nu? :(
    Am si eu cartile... abea astept sa le citesc dar nu cred ca voi foarte impresionata...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa de urata, dar in orice caz nu se compara cu cea a primului volum. Eh, trebuia sa o citesti cand erai mai mica - acum stii cum e... avem asteptari mai mari de la o carte. Nu plange sub clar de luna a fost printre primele fantasy pe care le-am citit si mi s-a parut 'wow'. Dar daca as reciti-o acum nu stiu zau daca mi-as pastra opinia.

      Dee.

      Ștergere
  23. e super cartea...ultimul capitol l-am citit de vreo 4 ori



    RăspundețiȘtergere