duminică, 31 iulie 2011

Cercul secret, de L.J. Smith



Volumul I: Ritualul


Forţată se se mute în mohorâtul orăşel New Salem, Cassie tânjeşte după vechea ei viaţă din însorita Californie. Totuşi, cu timpul ajunge să se simtă legată de o gaşcă din şcoală ei. Cassie este atrasă în Cercul secret în urmă iniţierii în sabatul vrăjitoarelor, ce stăpâneşte de secole. Dar atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul Adam, Cassie are de făcut o alegere dificilă, iar o singură mişcare greşită ar putea însemna sfârşitul! Puterile supranaturale şi pericolele pândesc la tot pasul. Va reuşi oare Cassie să le evite? 
Volumul II: Captiva


Ademenita în cel mai popular grup, Cassie este fascinată de noile ei puteri pe care tocmai şi le-a descoperit. Dar când vine momentul să aleagă de partea cui luptă - de parte binelui sau a răului - Cassie îi cere ajutorul lui Adam şi devine captiva unei iubiri pline de primejdii. Cassie îi fură inima lui Adam, vrăjită de promisiunea de a obţine dragoste cu ajutorul magiei, reuşind să distrugă echilibrul fragil al puterii, provocând un uragan de furie. 
 Va supravieţui Cercul Secret sau lupta crâncenă în care sunt implicate forţele binelui, răului şi iubirii îi va mistui pe toţi? 





Volumul III: Puterea

După întâmplările prin care trece, Cassie ajunge să fie membră deplină a Cercului Secret, şi descoperă că puterea are un preţ - şi încă unul foarte mare. 
 Aflată la mijloc între dorinţele celor două conducătoare are Cercului Secret, Cassie îşi continuă lupta. De asemenea, ea are de ales între a-şi folosi puterile supranaturale ca să le salveze viaţa celor din jur, sau să-şi folosească puterea pentru ea şi Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.  
  
 Va fi suficient de curajoasă ca să abată pericolele ce planează asupra sabatului? Sau va cădea şi ea pradă întunericului? 

Poza asociata

Melodia asociata





3 comentarii: