luni, 31 octombrie 2011

Câştigătorii, în sfârşit!

  Update! Rog castigatoarele sa imi trimita un e-mail cu adresa completa+nr. de telefon la dee.sipunct@yahoo.com sau cristina.cris9718@yahoo.com. Felicitari inca o data!:)




         Iată că a venit ziua să anunţăm câşigătorii concursului. Vrem să ne cerem scuze că v-am ţinut în suspans, însă am avut concurenţi care s-au înscris pe ultima sută de metri şi ne-am gândit să îi lăsăm şi pe ei să participe.
          Ne-a fost foarte greu să decidem, toate compunerile au fost superbe! Ca să nu ne mai lungim, vrem să le felicităm pe:
  • Mihăilă Irina, care a câştigat „Eve”
şi
  • Boncea Cristina, la care ajunge „Căderea” primul volum din seria „ Cele nouă vieţi ale lui Chloe King”

Felicitări, dragelor!:) Va rog sa ne trimiteti un e-mail cu datele voastre la adresa: dee.sipunct@yahoo.com  

Puteţi citi compunerile lor mai jos:

Mihăilă Irina

Priveam exasperata foaia subtire, indoita la colturi, ce statea nestiutoare in palmele mele. Anul 2032. Si al 2032-lea an de existenta...7 ani umani, 2026 de ani mai speciali. Au avut loc schimbari radicale in viata mea inca de cand eram mica, destinul mi-a rezervat ceea ce era mai bun pe lume. Nemurire. Dupa ce am fost trimisa pe Lenobia, planeta extrateresrilor, eu fiind transformata intr-unul, am trait alaturi de "oamenii" asemanatori mie in secret, timp de 2013 ani...Si acum 12 ani, a fost timpul sa ne impotrivim tacerii si sa atacam rasa umana, timpul ca ei sa devina unii de-ai nostri. Pentru ca noi reprezentam binele, nu raul. Noi nu manipulam, noi convingem. Fara siretlicuri. Ochii mei au vazut multe in cele 2 milenii de existenta. Cum lumea s-a schimbat, astazi ajungand sa fie populata de creaturi cu trasaturi diferite, dar inimi ce pastreaza adanc incuiate  sentimente identice: iubire si euforie.. Totul a evoluat, totul e magic..totul se intampla asa cum trebuie sa se intample. Tot ce iti doresti se indeplineste, datorita liniei magice ce se formeaza la intalnirea a doua suflete-pereche..Si lumea se transforma intr-un foc de artificii pe care trebuie sa-l razbati, si daca reusesti..fericirea-i a ta. Ai totul sau nimic!
  Viata este foc..care nu te lasa sa treci dincolo de el, cu una cu doua. Foc cu foc, nu e calea potrivita sa invingi. Dar foc si dragoste, rezulta fericire eterna...Ce zici, incerci?

Boncea Cristina

Daca as fi un fel de catwoman, asemenea lui Chloe, primul lucru pe care l-as face ar fi sa fug.
Candva noaptea, sa sar pe cladiri, sa-mi vizitez prietenii in somn si sa-i fac sa creada ca m-au visat, as merge la scoala si in alte locuri unde de obicei nu pot intra si as vandaliza spatiul cu clasă,
probabil m-as urca pe cea mai inalta cladire din oras si as imita sunetul pe care il fac pisicile cand sunt gata de lupta.
Mereu mi-a lipsit putin curaj (dar ma tratez) iar daca as avea superputerile lui Chloe aceasta problema nu ar mai exista, pentru ca si psihic si fizic m-as simti invincibila.
Nu as face lucrurile rele, nu vreau sa fiu personalul negativ dar in caz de orice, as stii ca ma pot apara si daca fug si ma ascund, nimeni nu ma poate gasi.
Nu as mai sta toata ziua in casa. M-as plimba libera pe strazi ziua si noaptea, probabil chiar as face un sport. Iar cu ghearele? Ei bine, le-as folosi pentru ceva mai extrem cum ar fi sa sperii baietii prea indrazneti.


      Cei care nu aţi câştigat de data aceasta nu fiţi trişti! Vor mai fi ocazii şi, oricum, aţi fost cu toţii extrem de creativi:). 

      Vrem să mulţumim editurii LEDA, sponsorul acestui blog. 




9 comentarii:

  1. o, Doamne! multumesc mult! trebuie sa-ti trimit e-mail cu datele, nu? si la ce e-mail?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca..o sa..lesin! Deci nu va inchipuiti ce surpriza mi-ati facut!>:D< Felicitari, Crisa!:D OMG!Multumesc frumos!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar foarte frumoase! Felicitari castigatorilor! :>

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Crisaa si Irina! Sunteti intradevar foarte talentate:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, scuze am uitat s aprecizez. Trimiteti-ne un e-mail la dee.sipunct@yahoo.com sau cristina.cris9718@yahoo.com cu adresa completa si nr. de telefon. Felicitari din nou, fetelor!:)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  6. a, nu stiam ca Irina e kyky. felicitari si tie :)!

    multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Defapt, aproximativ nimeni de pe blogosfera nu stie ca ma numesc Irina. Mai bine:)) Toti ma stiu Kyky, si asa prefer. Merci mult Paul, Raisa [care de asemenea cred ca nu stia ca sunt eu:)), Crisa>:D< si Dee, Criss]. Kisses!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Kyky sa sti ca nu stiam:)).Cu mare placere,am spus doar adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari fetelor, sunteti foarte talentate.

    RăspundețiȘtergere