miercuri, 5 octombrie 2011

O nouă serie de surprize de la Leda!:)

I. PROMOŢII ÎN DIVERSE REŢELE
A. Pe site-ul LEDA aveţi, începând de azi până la sfârşitul lunii, promoţie la toate volumele din seria Academia Vampirilor de Richelle Mead. Reducerea este de 50%, transportul gratuit: http://www.ledabooks.ro/Promo_AcademiaVampirilor/
B. La hypermarketuri avem o promoţie la CORA, menţionată şi în catalog, cu cărţi de beletristică LEDA, la preţul de 13 lei pe volum.:  http://www.cora.ro/index.php?sectiune=002&categorie=x&p=sql_002_00&md=x&smd=0000000038#/16/
În reţeaua CARREFOUR  avem capăt de raft pentru 6 titluri fantasy CORINT JUNIOR, o parte dintre cele cu care am avut promoţia pe site, cea până la 30 septembrie. Dacă aţi ratat-o pe-aceea, luaţi-vă cărţile de la ei!
C. La diverşi distribuitori din ţară se derulează mai multe promoţii. O sa vă înşir aici firmele:
  • Libris Braşov, 30% reducere la toate cărţile Leda şi 35% reducere la 20 de titluri fantasy şi urban fantasy Corint Junior;
  • Prăvălia cu cărţi Constanţa are reducere de minim 30% la toate titlurile Leda, aveţi mai jos linkul: http://www.pravaliacucarti.ro/filtru:3-editura:6-corint-leda;/sortare:42-data-activare:desc/pagina:1
  • De asemenea, pe Fantasy Leda sunt reduceri de 30% la Sedcom Suceava (Librăriile Alexandria), Librăria Corina din Arad, One Distribution în Cluj, Iaşi şi Timişoara, Librăria Esotera din Timişoara, Librăriile Mara Libris din Baia Mare, Columb din Piteşti, valabile până pe 31 octombrie
  • Promoţii cu 20% reduceri la Fantasy Leda se derulează şi în librăriile Sedcom Iaşi şi Prolibris Botoşani, valabile tot până pe 31 octombrie.
Sper ca informaţiile mele să acopere o arie cât mai largă, teritorial vorbind, şi să vă folosească.
II. APARIŢII
Sper că v-aţi luat volumul al doilea din Vampirii Sudului de Charlaine Harris, Moartea la Dallas, apărut ieri cu revista Bravo Girl. Dacă nu aţi făcut-o, vă sfătuiesc să daţi fuga la chioşc şi să-l luaţi, cei de la Bravo ne-au zis că după ce văd cum se mişcă pe piaţă şi acest volum ne vor comunica decizia lor referitoare la continuarea seriei. Oricum, indiferent de aceasta, nu uitaţi că marţea viitoare va apărea la chioşcuri volumul al treilea, Clubul morţilor.
III. BLOGURI SPONSORIZATE
Aici vin cu o veste bună, pentru unii cel puţin! Mi s-a aprobat suplimentarea listei pentru selecţia din această toamnă. Mai mult, am verificat, iar unul dintre blogurile comunicate ca fiind nou-sponsorizat s-a dovedit a fi deja pe lista veche, aşa cum mi-aţi semnalat, şi cum mi-a semnalat chiar deţinătorul, îmi cer scuze pentru dublare (e vorba de blogul Mirunei), deci  l-am scos de pe lista nouă. Un alt blog, din lista prezentată miercurea trecută, a fost de asemenea scos din ea, fiindcă nu era fezabilă sponsorizarea. Prin urmare, iată noua lista, corectată şi completată (vă spun încă o dată, ordinea nu reprezintă o ierarhizare, OK?):
  1. http://beauty-fantasies.blogspot.com/
  2. http://bibliophilemystery.blogspot.com/
  3. http://fan-fic-twilight.blogspot.com/
  4. http://www.love-for-books.blogspot.com/
  5. http://alexa700.wordpress.com/
  6. http://pustoaica-scrie.blogspot.com/
  7. http://cartepentrumine.blogspot.com/
  8. http://d3sprecarti.wordpress.com/
  9. http://booktownlover.blogspot.com/
  10. http://aayodelia.wordpress.com/
Aş vrea să vă rog să nu vă mai înfierbântaţi atât în comentarii, de data asta chiar nu se va mai schimba nimic.
În încheiere, vreau să vă reamintesc faptul că monitorizarea continuă, şi următoarea selecţie va avea loc la începutul lui 2012. Probabil că nu va mai fi atât de generoasă ca număr, dar va fi!
IV. CĂRŢI/SERII NOI
Întrucât la socoteala propunerilor voastre, de azi-dimineaţă până acum, care se intersectau cu portofoliul nostru recent dobândit, de unde îmi extrăgeam surprzele, a ieşit pe primul loc, la „închiderea ediţiei”, seria Shadow Falls de C.C. Hunter, surpriza de miercurea asta este: SHADOW FALLS de C.C. Hunter în curând la editura LEDA
Pe bune! Vă place?
Prezentarea o voi posta mâine sau poimâine, când voi avea răgazul.

După cum aţi citit, blogul nostru se află în lista blogurilor sponsorizate. Yeey!:) Vă mulţumim tuturor pentru sprijinul acordat, deoarece fără voi nu am fi reuşit! Mulţumim de asemenea editurii Leda pentru şansa pe care ne-a oferit-o şi pentru încrederea pusă în noi. Nu o să vă dezamăgim!:) Şi, ca un mic semn de recunoştiinţă, câte o prăjitură pentru fiecare. 



10 comentarii:

  1. Felicitaari!! Succes cu blogul in continuare!!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru sponsorizare, Dee! Chiar o meritai!Felicitari! As fi fost dezamagita daca nu ti-ar fi ales si tie. Ma bucur mult pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumesc tuturor!:*

    Roxana, te-am mai felicit o dată, însă nu ezit să te felicit din nou!:)

    lavander, mulţumesc mult!:)

    Alecsa, mulţumesc enorm! Sper să fii şi tu sponsorizată la începutul lui 2012:). Ai un blog foarte reuşit!

    alexa, ce drăguuuţ!:) Nici eu nu m-aş fi simţit la fel dacă nu apăreai şi tu pe listă. Felicitări, scumpo!!:* Meriţi din plin sponsorizarea!

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumim, Nicoletaaa!:x Îmi pare foarte rău că blogul tău nu a fost ales:(. Chiar meritai.
    Totuşi, mai ai o şansă la începutul lui 2012:). Baftă în continuare cu blogul şi mulţumesc din nou!:*

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari fetelor! Ma bucur mult pentru voi! Chiar meritati!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow..cei de la editura Leda ne surprind mereu placut :>...Cat despre voi ...multe felicitari si bafta in continuare! Chiar meritati!!;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim mult Krisz!! Ne bucuram nespus demult ca ati primit si voi sponsorizarea. Chiar o meritati!>:D< Felicitari!

    Multumim Paul! >:D<

    Criss

    RăspundețiȘtergere