miercuri, 26 octombrie 2011

Remedii anti-stres


Bună tuturor!:)

                 Vrem să ne cerem scuze pentru inactivitatea de pe blog, însă pentru noi cel puţin şcoală=stres. Evident că nu puteam să postăm stresate la maxim ca să nu vă molipsim şi pe voi şi, la drept vorbind, nici nu aveam starea necesară. 
                 Că tot vorbeam de stres, astăzi mă gândeam că ar fi cazul să vă împărtăşesc şi vouă cele mai eficiente remedii anti-stres (testate şi recomandate de Love for books ca să zic aşa). 

1.        Cu siguranţă cea mai eficientă şi mai în temă cu blogul este lectura. Specialiştii au demonstrat că numai 6 minute de lectură sunt suficiente pentru a reduce nivelul stresului cu peste două treimi. 

2.         Spargerea farfuriilor. Cu toţii ştin că cioburile aduc noroc şi, în cazul ăsta, eliberarea energiei negative din corp. Nu cred că este mai avantajoasă decât lectura, însă e chiar amuzant să faci ţăndări vasele din porţelan. 

3.        Boxul. Ştiu, ştiu, ar fi mai bine să trec direct categoria sport, dar am ales să-l trec separat, deoarece mi se pare cel mai potrivit exerciţiu fizic într-o astfel de situaţie. Dacă nu aveţi un sac de box acasă, puteţi lua perna la pumni:). Un alt avantaj al boxului(la femei cel puţin) este că sculptează foarte frumos braţele. 

4.         În acest top intră şi un film bun, de preferat o comedie. După 6 minute de lectură(vreau doar să fiu exactă, să nu staţi cu cronometrul lângă voi în timp ce citiţi!) o comedie sau revizionarea filmului preferat este, cu siguranţă cea mai bună alegere.

5.         Muzica. Nu trebuie să te manifeşti neapărat zgmotos pentru a te descărca. Pune-ţi căştile în urechi, ascultă melodiile preferate şi alungă stresul. Fie că stai întins pe pat cu ochii închişi, fie că te zbenguieşti pe ritmul muzicii, acest remediu are efect garantat!



Dacă mai cunoaşteţi şi alte modalităţi eficiente anti-stres(că sunt muuulte), vă invităm să ni le spuneţi şi nouă într-un comentariu. Baftă cu şcoala!


 


9 comentarii:

  1. Bune propuneri.. Incearca si fotografia :D
    Merge garantat

    RăspundețiȘtergere
  2. OK...ce zici de o baie luunga si calda, la mine functioneaza foarte bine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Muzica:x..Nu stiu de ce dar pe mine muzica este cea care ma calmeaza.Muzica este practic viata mea.Lectura e sigur aici cea mai buna propunere,deoarece stai in liniste si te concentrezi doar acolo fara nici un zgomot.Un film bun sigur iti va face ziua mai frumoasa.Cat despre spartul farfuriilor:))as vrea sa incerc dar ma tem ca voi scula toti vecinii + ca ai mei vor face urat daca am spart mai mult de 2 farfurii numai de stres:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh...eu sunt in proces de "de-stresare", daca tot ai mentionat cartile pentru ca de cand am inceput facultatea citesc continuu: la metrou, la sala de lectura, in timpul cursurilor( desi n-ar trebui)...e atat de mult de citit incat simt cum ma cuprinde din nou stresul. Poate ca prea multa lectura in putin timp nu face bine...dar trebuie :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragut articolul...si eu sunt stresat la maxim saptamana asta...Cred ca cel mai mult pe mine ma relaxeaza muzica. Si ca alte sugestii ar fiiii...blogging-ul,iesirile cu prietenii..o vacanta :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar că bune propuneri.
    Felicitări pentru post.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt super toate exemplele tale dar eu as mai adauga si o portie (minim) de cioco :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Statul pe blog:D:) E un remediu!:) pupici si multumesc>:D<

    Love you:X

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc pentru sugestii! Imediat vin tezele, deci ma bucur ca am gasit solutii pentru stres!:D

    RăspundețiȘtergere