joi, 2 februarie 2012

Noutati la editura LEDA!

Hello!
Deci au aparut oooo gramadaaa de carti noi la editura Leda, dar pun pariu ca le-ati vazut deja, dar nu inseamna ca nu mai trebuie sa vi le aratam si noi o data!:>
                     
Uratii (vol. I din seria cu acelasi nume) - Scott Westerfeld
Tally e pe cale să împlinească şaisprezece ani şi… de-abia aşteaptă! Nu ca să-şi ia permisul de conducere, ci ca să devină frumoasă. În lumea ei, cea de-a şaisprezecea aniversare aduce cu ea o operaţie care te transformă dintr-o persoană considerată ca fiind de o urâţenie respingătoare într-una uimitor de frumoasă.
Dar noua ei prietenă, Shay, nu vrea să fie frumoasă. Mai degrabă ar risca să trăiască în afara acestei lumi. Când Shay evadează, Tally află care este de fapt adevărul în ceea ce-i priveşte pe frumoşi. Autorităţile o pun pe Tally în situaţia de a alege între două variante la fel de rele: fie o va găsi pe prietena ei şi o va spiona, fie nu va mai fi niciodată frumoasă.
Ca urmare a alegerii pe care o va face Tally, lumea ei se va transforma pentru totdeauna.                  

Taine de sucub (vol. VI din seria ’Georgina Kincaid’) – Richelle Mead
Georgina Kincaid se întoarce – la fel de spirituală, amuzantă, şi întotdeauna acolo unde există acţiune. Din nou o love story (cea veche?) şi tot soiul de răsuciri ciudate ale firului poveştii, la care se adaugă aceleaşi personaje secundare minunate – complicate uneori, ilare alteori, dar întotdeauna nişte adăugiri perfecte la fiecare întâmplare.
În cea de-a cincea aventură urbană efervescentă a Georginei, o entitate ameninţătoare o urmăreşte, invadându-i gândurile atunci când ea se simte deprimată şi aproape împingând-o la sinucidere. Nimeni nu ştie ce este acest „cântec de sirenă” – nici şeful ei, arhidemonul Jerome, şi nici prietenul ei Carter, îngerul. Evident, situaţia nu e deloc plăcută, mai ales când se suprapune cu apropierea nunţii lui Seth cu Maddie – unde Georgina va fi domnişoară de onoare!
În final, entitatea o va salva de tristeţea ei (de fapt, o va răpi), iar Georgina va fi obligată să treacă prin toate chinurile iadului – la propriu! – retrăind momente din trecutul său de muritoare, dar şi de nemuritoare, pentru ca entitatea să se hrănească din energia ei. Dar sunt oare toate aceste amintiri adevărate? Captivante şi în acelaşi timp emoţionante, ele ne arată cum a devenit Georgina ceea ce este ea azi, o răsfăţată a iadului, dar plină de compasiune şi înţelegere.
Sfârşitul – evident, plin de suspans, născând o mulţime de întrebări, deschizând tot soiul de posibilităţi – rămâne să îl afle cititorii…

 Frenezia – Francesca Lia Block
Liv are un secret.
I s-a întâmplat ceva când a împlinit treisprezece ani. Ceva care a schimbat totul. Liv se simte pierdută – nu se mai recunoaşte în pielea ei, nu se mai simte ca făcând parte din familie… nu se mai regăseşte în nimic. Singurele momente în care se simte cu adevărat ea însăşi sunt cele petrecute alături de iubitul ei, Corey, în pădurea din jurul oraşului în care locuieşte. Însă în pădure o femeie misterioasă o urmăreşte pe Liv. În pădure, un grup de băieţi sălbatici o pândesc. În pădure, Liv află de blestemul care o va bântui pentru totdeauna. Blestemul care i-a provocat acea frenezie trăită cu patru ani în urmă. Şi care i-o poate provoca din nou, cât de curând. În vreme ce dragostea îi leagă tot mai mult pe Corey şi Liv, secretul întunecat al fetei ameninţă să-i despartă; în acest timp, Liv se luptă să înţeleagă cine – sau ce – este ea cu adevărat. La lumina lunii pline, cele mai primejdioase secrete îşi scot ghearele…

Stingerea (vol. VII din seria ’Vampirii din Morganville’) – Rachel Caine
Ai putea crede că acum, când maleficul Bishop nu-i mai terorizează pe locuitori cu prezenţa lui, viaţa tuturor a reintrat pe făgaşul normal, iar oamenii şi vampirii trăiesc în armonie. Dar uite că nu-i chiar aşa! E adevărat că morţii-vii au făcut unele concesii, dar asta nu înseamnă că toată lumea e fericită.
În grupul celor patru prieteni – Claire, Shane, Eve şi Michael – apare o intrusă, Kim, care tulbură rău de tot apele. Iar când în conflictele create sunt implicate şi creaturile nopţii, este clar că trebuie să ne aşteptăm la lucruri nu tocmai plăcute… Trebuie să descoperiţi singuri ce se întâmplă. O să aveţi parte de multă acţiune, fantezie, suspans, dar şi umor şi romantism! Reţeta perfectă pentru o carte aşa cum vă doriţi!

Blestemul focului (vol. I din seria ’Elita intunecata’) – Chloe Neill
Lily se trezeşte brusc într-o şcoală particulară elitistă din Chicago, înconjurată de fete răsfăţate, pline de bani şi de ifose.
Scout, ciudata fată cu cercel în nas care primeşte semnale misterioase pe telefon şi dispare în fiecare noapte, e cea care o menţine pe linia de plutire şi care îi dezvăluie o lume nocturnă foarte activă în subsolurile şcolii.
Grupul de adolescenţi cu puteri magice din care face parte Scout îl are printre ei şi pe chipeşul Jason, şi astfel tensiunea cărţii se echilibrează cu un strop de romance. De remarcat tachinările dintre personaje!
Cu atâta acţiune şi suspans continuu, viaţa lui Lily la Sfânta Sofia nu mai e deloc plictisitoare, cu atât mai mult cu cât faptul că şi ea are anumite puteri magice de care nu avusese habar nu e singurul lucru pe care îl descoperă…



+ cu Bravo de  Valentine’ day!!
Bloody Valentine  (volum-satelit din seria ’’Sange albastru’’ – Melissa de la Cruz)

Pentru fanii Melissei de la Cruz şi ai seriei Sânge Albastru (din care Editura Leda a publicat deja primele trei volume: Sânge Albastru, Bal mascat şi Revelaţii), iată trei povestiri tulburătoare, în care personaje îndrăgite, vampiri sau nu,  trăiesc momente romantice, îşi împărtăşesc iubirea sau află ce înseamnă suferinţa din dragoste. Oare va putea o tânără vrăjitoare să vindece inima frântă a lui Oliver? Cum a ajuns Allegra să se îndrăgostească de o fiinţă umană? Oare Schuyler şi Jack, după atâtea momente de cumpănă, vor fi în cele din urmă uniţi?
Chiar dacă cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană, atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
Romantism, senzualitate, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul – toate acestea se împletesc într-un volum deosebit care va apărea în cel mai potrivit moment al anului – Ziua Îndrăgostiţilor!
Pregătiţi-vă să fiţi iremediabil cuceriţi!

Care va atrage mai mult? :) Pe mine 'Uratii'.

2 comentarii:

  1. Cate surprize frumoase! <3 Nici nu stiu pe care vreau sa o citesc mai intai...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am creat blogul acesta pentru recenzii la carti, noutati...etc, i-mi poti da un follow prin e-mail te rog? Nu costa nimic, si daca ai lasa un comentariu as fi recunoscator:)
    http://shadowbooks.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere