joi, 9 februarie 2012

Recenzie "Jocul minciunii"

            Ştiu, ştiu! Trebuia să postez recenzia ceva mai devreme, însă cum sunt cam adormită de felul meu(cred că m-a prins febra Valentine's Day) am pierdut-o. Vă anunţ de pe-acum că nu e o recenzie prea reuşită, nu prea am inspiraţie când vine vorba să descriu cărţi ce nu m-au prea impresionat.




Când Sutton Mercer se trezeşte în baia surorii sale gemene şi nimeni nu o poate vedea sau auzi descoperă că cel mai groaznic coşmar al ei s-a adeverit: e moartă. Unde mai pui şi faptul că nu-şi poate aminti decât crâmpeie neînsemnate ale existenţei sale? Nerămânându-i altceva de făcut, cea mai bună soluţie de a afla mai multe despre cum a murit este Emma, sora geamănă pe care trebuia să o întâlnească exact în ziua în care a dispărut. Când Emma ajunge la locul întâlnirii este asaltată şi practic luată pe sus de cele mai bune prietene  ale lui Sutton. De aici înainte, rolurile se inversează!
            Simţind că înnebuneşte pe zi ce trece, Emma îşi promite că nu se va da bătută până nu va afla cine este criminalul surorii ei. Dar e greu atunci când nu poţi spune nimănui cine eşti cu adevărat...
            „Jocul minciunii” mi s-a părut o carte bunicică. Are un subiect interesant, însă nu mi-a prea plăcut stilul autoarei. Lipseşte, în primul rând, suspansul pe care eu îl consider esenţial la un roman de succes. În rest, mi-a plăcut, după cum am spus, tema cărţii. E o lectură uşoară, nu e greu de înţeles, dar nici nu are nimic extrem de fascinant. 


Fotografia asociată 


Melodia asociată 


Scuzaţi dacă am exagerat cu „Do not give up!”, însă mi-a plăcut tare mult mesajul cărţii:).
Mulţumesc editurii LEDA pentru că mi-a oferit şansa de a citit această carte!


18 comentarii:

  1. frumos....usoara pentru o zi de weekend

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesanta...buna pentru o lectura usoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare foarte interesanta :)
    Ador imaginea asociata :X Le alegeti mereu pe cele mai frumoase ^.^

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa recenzia, dar cartea nu m-a convins, in mare parte datorita faptului ca e asemanatoare cu Pretty little liars, la fel-serial supraapreciat din care lipseste o doza generoasa de suspans-iar Shepard nu mi se pare atat de geniala:D Daca ar fi s-o cumpar e doar din cauza Emmei si lui Sutton din film, mi se pare foarte draguta actrita:D
    PS:Imaginea asociata e divina<3

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey, recenzia e foarte ok, si e si mai ok sa fii sincera, nu trebuie sa minti ca ti-a placut, iti ofera mai multa credibilitate pe viitor;) In plus, te cred ca nu ti-a placut, cartea nu e prea deosebita, nici mie nu cred ca mi-ar fi placut:D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer şi eu am vrut s-o cumpăr dar după ce am citit câteva pagini din "Micuţele mincinoase" parcăăă.. nu-mi vine să cred că merită. :D Dar cine ştie..
    Oricum, foarte frumoasă imaginea şi melodia.
    Iar dacă vrei o carte asemănătoare dar mai interesantă, cel puţin mie mi-a placut mult, încearcă "Joc dublu" de Lisa Scottoline. Este un thriller foarte bun, tot aşa cu surori gemene. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Recenzia este foarte frumoasa .
    Iar imaginea se potriveste !>:D<
    Imi place melodia <3

    RăspundețiȘtergere
  8. super fotografia asociata:D pup:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Recenzia e buna,apreciez faptul ca ai spus ce crezi cu adevarat.Eu una dupa ce am citit "Micutele mincinoase",mi-am dat seama ca autoarea nu e pentru mine,sa zic asa.De aia nici nu am avut prea mult interes in "Jocul minciunii". Deocamdata imi e de ajuns doar sa ma uit la seriale:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Leapsa pentru voi: http://niaharasworld.wordpress.com/2012/02/11/leapsa/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred că o să încep şi eu să urmăresc serialul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pare tentantă cartea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pare interesanta, cred ca am sa ma apuc de serial curand :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Wow, Paul! Nu am vazut baieti care sa urmareasca The Lying Game:)). Daca te tii de el ma anunti!

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am citit primele doua volume care au aparut la noi. E o lectura placuta, dar serialul mi s-a parut mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar si mie mi-a placut mai mult serialul. E mai dragut daca Sutton nu e moarta:).

      Dee.

      Ștergere