marți, 6 martie 2012

Cărţi romantice de la Libertatea pentru femei

            Nu există o altă lună mai potrivită în care să putem citi cărţile de la Libertatea pentru femei. În articolul anterior am selectat câteva dintre cele mai bune, acum vreau să vă prezint ultimele 3 apariţii din colecţia "Cărţi romantice" :). 

Valea Păpuşilor, vol. 1 - Jacqueline Susann

Anne, Jennifer şi Neely, trei prietene tinere şi frumoase, încearcă să-şi găsească drumul spre afirmare în New York, metropola în care industria show-businessului este în plin avânt şi unde toate visele par să devină realitate. Succesul nu întârzie să apară – lumea strălucitoare a scenelor de pe Broadway și a platourilor hollywoodiene le stă la picioare.

Următoarele două decenii le aduc recunoa
ștere şi faimă, pasiuni şi bogăţie, însă și prețul pe care trebuie să-l plătească este pe măsură. Căci rând pe rând, dragostea se transformă în trădare, iar speranţa în dezamăgire, şi singurul aliat în lupta acerbă pentru culmile succesului rămân „păpuşile“ – pastile care le sunt mereu la îndemână şi par soluţia pentru orice problemă, droguri aducătoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.

Valea Păpuşilor a cunoscut încă de la apariție un succes incredibil, fiind vândută în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Romanul a fost ecranizat într-o miniserie pentru televiziune și adaptat pentru marele ecran într-un film nominalizat la premiile Globul de Aur și Oscar.

Cartea a apărut în data de 20 februarie. 
Dacă aţi ratat volumul, îl puteţi comanda de AICI



Valea păpuşilor, vol. 2 - Jacqueline Susann

Lumea show-businessului  – un univers aparte, în care sexul este o armă a succesului, dragostea este doar o mască zâmbitoare a urii și a invidiei, trecutul este uitat, iar viitorul este doar speranță. În această lume dură, unde înaintarea în vârstă și frumusețea apusă sunt spectre care dau fiori, tinerele Anne, Jennifer și Neely au pornit pline de încredere să cucerească New Yorkul și Hollywoodul. Renunțând treptat la idealurile simple, precum dragostea și familia, ajung în cele din urmă pe culmile succesului, dar printre secretele lor se numără „păpușile” – micile pastile care le ajută să doarmă sau să aibă energie, să-și păstreze optimismul și buna dispoziție, dar, mai ales, să alunge adevărul crud al realității.
O poveste șocantă și emoționantă, despre prețul ce trebuie plătit pentru a fi invidiat de o lume întreagă.
Cartea a apărut în data de 27 februarie. 
Dacă aţi ratat volumul, îl puteţi (pre) comanda de AICI




Compromisul inimii - Mary Jo Putney
Lady Jocelyn Kendal, o tânără nonconformistă și independentă, apelează la o soluție scandaloasă pentru a-și păstra moștenirea: să se mărite cu maiorul David Lancaster, un ofițer care își așteaptă moartea din cauza rănilor grave suferite în bătălia de la Waterloo. În schimbul acceptării acestei căsătorii de formă, David nu cere decât ca sora lui să primească o slujbă de guvernatoare. Însă lucrurile iau o întorsătură neașteptată după încheierea căsătoriei, când maiorul își revine miraculos. Deși cei doi cad de acord să anuleze mariajul, astfel de lucruri necesită timp – suficient ca David să își dea seama că este îndrăgostit iremediabil de soția sa.
Bântuită de propriul trecut, Jocelyn refuză să cedeze dorinței pe care soțul ei i-a trezit-o pe neașteptate, căci întotdeauna a considerat această căsătorie o simplă afacere. Însă unele înțelegeri sunt făcute să fie încălcate atunci când inima își urmează propriul drum spre fericire.
Cartea a apărut în data de 5 martie. 
Momentan nu este disponibil niciun link de (pre)comandă:(.  




6 comentarii: