luni, 30 aprilie 2012

Tine-ti prietenii aproape, iar familia si mai aproape

Da, ati ghicit. Ganduri ratacite a decis ca tema acestei saptamani sa fie familia. Enjoy!:)


Tine-ti prietenii aproape, iar familia si mai aproape

Eh, familia...
Un grup cu un numar ‘n’ de membrii care, din cauza crizei, sunt obligati sa imparta acelasi ADN (sau nu. Poate tu esti adoptat, te-ai gandit la asta?).
Familia, de cele mai multe ori, este formata din mama, tata si copiii. Am zis de cele mai multe ori pentru ca mai sunt si cazuri speciale, cum ar fi, sa zicem.. o familie din doi membrii: mama si copil. Mama se stie, tatal..
Si, ca orice familie, are rolul de a te face de ras in public, cu orice ocazie. La masa de Paste, de Craciun, de Hanukkah (in caz de sunteti evrei) si asa mai departe. O sa inceapa prin a povesti intamplari amuzante de pe vremea in care, pentru voi, bebelusi fiind, ‘nu baga aia in gura’ sau ‘nu atinge’ insemna mancare. Cum o sa reactioneze restul populatiei la auzul acestor intamplari? Pai, sa zicem ca obrajii tai vor avea de suferit.

Ce rol mai are familia? Acela de a te proteja de orice, cred ei, ti-ar putea face rau...

Continuarea AICI! :)

3 comentarii:

  1. Interesant...
    Chiar ai dreptate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori, cand eram mica, ma gandeam ca sunt adoptata si am o familie pe undeva, prin lume, bogata si diferita de cea de acum, care ma va gasi o data.:)) Dar acum, sunt destul de multumita de familia mea, chiar daca imi doresc unele schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  3. hihi,ce amuzant ai prezentat articolul :3.
    Place <3

    RăspundețiȘtergere