marți, 29 mai 2012

Să spunem că...

               Hey, hey! :) Ce mai faceţi voi? Ce ziceţi de ce a "rezolvat" România la Eurovision? Eu una sunt cam dezamăgită şi cum de câteva zile încoace numai melodiile din finală le ascult, m-am gândit că ar fi drăguţ un "Să spunem că..." pe acest subiect.

So, să spunem că...

 Poţi alege orice melodie cu care România urmează să participe la Eurovision. Nu contează de când e melodie sau dacă artistul nu mai este printre noi. Desigur, nu are voie să se situeze mai jos de locul 5, aşa că... pe cine trimiţi şi cu ce melodie?

De-abia aştept să vă văd răspunsurile. O zi cât mai colorata!:)

14 comentarii:

  1. Sunt in plus pe aici... nu le am cu Eurovisionu'... :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dragelor,
    Tocmai v-am descoperit blogul si cautam un widget prin care sa ma pot abona prin e-mail la postarile noi. L-ati ascuns atat de bine sau chiar nu exista? :D Daca nu exista, se poate lucra la asta?
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat sa punem si asa ceva, dar nu ne-a prea iesit:(. Daca ai vreo idee cum rezolvam cu FeedBurn'ul, contacteaza-ne!:D

      Dee.

      Ștergere
  3. Romanii sincer au dat-o rau in bara la Eurovision. Ma bucur foarte tare ca a castigat Suedia, a fost super spectacolul pe care l-a facut Loreen. Doar ea si vocea ei, si a fost mai mult decat bine!
    Cat despre melodie... grea alegere. Eu cred ca fiecare tara ar trebui sa vina cu o melodie in limba ei, sa aduca un suflu nou, ca anu' asta aproape toata lumea a venit cu engleza!:)) Asa ca as miza pe Vunk si Antonia sau Bun Ramas de Adela Popescu, desi melodia e cam computerizata:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate o sa crezi ca sunt putin sarit ( nu ca nu ar fi adevarat), dar as merge pe mana unui artist nu atat de consacrat. Iulian Canaf de la Vocea Romaniei. Ar face senzatie ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, cât îl ador me omul ăla! Sincer :)) E ceva inedit şi cred că aş miza pe vocea şi.. mişcările lui.

      Ștergere
  5. Hmm cam grea întrebarea :)) Aş alege o melodie de la Ackent sau O-Zone sau Andra sau chiar Crazy Loop (a.k.a Dan Bălan) ceva pe acolo :))

    ps: aveţi ceva de la mine ;;) sper să vă placă :x

    http://noi2siunblog.blogspot.com/2012/05/only-us.html

    RăspundețiȘtergere
  6. De acord, grea întrebare :-? Sunt foarte mofturoasă când vine vorba de muzică şi nu ştiu vreo melodie bună care ar putea câştiga. Mă mai gândesc şi revin cu un răspuns :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt nebuna, stiu, dar eu zic Miss Mary-Open. Incepatoare, tanara, frumoasa si are o voce extraordinara. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  8. LOl, Criss, nu se pune=)))
    Nici eu n-am habar ce melodie sa nominalizez, in primul rand trebuie prezenta scenica, ceea ce artistii nostri nu prea au:D Insa Cristian Sanda mi s-ar parea cel mai potrivit, chair daca nu 100%. :) Are omu' o voce... superba!:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu o melodia LIKE THAT şi cu alegerile pe care le fac românii nu o să câştigăm NICIODATĂ Eurovisionul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia,hmm.Nu ştiu ce să zic.Românii nu fac în general piese bune.Poate o melodie veche?Hmm,nu-mi place niciuna din România:))

      Ștergere
  10. Să spunem că de foooarte mult timp nu aţi mai făcut o Leapşa şi vă era dor de Leapşa Muzicală :-?
    Să spunem că a mai apărut încă una care o să vă placă :x Enjoy :*:*

    http://noi2siunblog.blogspot.com/2012/05/leapsa-muzicala-3.html

    RăspundețiȘtergere