vineri, 20 iulie 2012

Stiati ca... ? + Răspântii

... In 2013 o sa apara film dupa seria 'Culorile dragostei' de Kerstin Gier? Se va numi 'Rubinrot' si va aparea in Germania pe data de 14 martie 2013. Mai jos aveti cateva poze din film (dati click pe ele pentru marire):

Daca vreti sa vedeti si lista personajelor si cateva poze cu actorii, dati click AICI.
Seria se gaseste la editura Litera, toate cele 3 volume fiind disponibile pe site-ul editurii sau in librarii. 
Sursa: Walking on letters


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Răspântii
În căutarea unui viitor care s-ar putea să nu existe şi obligată să decidă alături de cine vrea să trăiască, Cassia călătoreşte în Provinciile Exterioare, pe urmele lui Ky – răpit de către Societate şi trimis la moarte sigură –, doar ca să descopere că el a evadat, lăsând însă mai multe indicii.

Căutarea aceasta o face să pună la îndoială tot ce are mai scump chiar atunci când descoperă sclipirile unei alte vieţi dincolo de graniţă. Dar când Cassia este aproape sigură de viitorul ei alături de Ky, o invitaţie de a se alătura revoltei, o trădare neaşteptată şi o vizită-surpriză din partea lui Xander – care ar putea deţine cheia Rebeliunii şi a inimii Cassiei – schimbă din nou cursul jocului. 

La marginea Societăţii, acolo unde răspântiile îngreunează drumul, nimic nu este aşa cum te-ai aştepta să fie. 


Trilogia 'Legaminte' ruleaza in prezent la editura Litera, 'Raspantii' fiind cel de-al doilea volum.Puteti cumpara primul volum al seriei de la:
- Libraria online elefant: AICI
- Libraria online Libris: AICI
- sau pur si simplu de pe site-ul editurii: AICI

4 comentarii:

 1. Un film dupa "Culorile dragostei"? O, Doamne, abia astept!

  RăspundețiȘtergere
 2. Fac ce fac si tot nu reusesc sa fac rost de legaminte :)) Acum am 2 volume de cumparat! <3

  RăspundețiȘtergere
 3. Oh, deci e o trilogie. Nu stiam :-?

  RăspundețiȘtergere
 4. Am adorat această serie din primele rânduri. Mi-a părut rău că Xander este părăsit în defavoarea lui Ky, pe care l-am îndrăgit de asemenea. Volumul al doilea încă nu l-am citit, dar îl am în varianta originală pe laptop și cu siguranță îi va veni rândul cât de curând.

  P.S: Abia aștept filmul!

  RăspundețiȘtergere