miercuri, 29 august 2012

Books Lovers Challange: ziua 8

8.  Prezintă-ne cartea ta preferată din copilărie si spune-ne de ce te-a impresionat asa mult. Dacă mai ai cartea, arată-ne o poză cu ea :).

Bineee, ma! :)) Probabil ca acum o sa radeti in hohote, dar ma rog. Deeeeci, cartea mea preferata din copilarie a fooost .. una cu sirene. Nu, nu. Nu e 'Mica sirena', ci 'Povestea unei sirene' de Shirley Barber. Editura Flamingo GD, 2007. Doua mii sapte, doua mii sapte.. 9 ani. Aoleu! @-) La 9 ani inca citeam povesti cu sirene? God..
Dar ce pot sa zic.. mi-a placut. :)) Nu stiu de ce, dar mi-a placut. O citisem si recitisem de atatea ori incat ajunsesem s-o stiu pe de rost. Nu avea nici multe pagini, dar avea multee imagini superbe. 
Cat despre poveste.. nu-mi mai amintesc mare lucru. Stiu ca personajele erau, bineinteles, sirena, un delfin, un tip si-o tipa, siii un spiridus dragut. 

Nu m-a.. marcat in vreun fel si nici nu pot sa spun ca viata mea s-a schimbat dupa ce am citit cartea asta. A fost doar o lectura usoara si placuta pentru o pustoaica de 9 ani care murea dupa povestile cu sirene. Sau ma rog, dupa ele in general. :)) Mi-au placut povestile lui Barber, tin minte ca am avut aproape toata colectia. Nu erau carti care aveau scopul de a te face sa plangi, ci care te faceau sa vrei sa ai un unicorn in balcon! 
Eh, vremuri bune...

Ah, si va las si o melodie superba!:
Zi faina sa aveti! :)

13 comentarii:

  1. il ador pe bryan adams :D din cauza faptului ca uneori seamana asa mult cu bon jovi <3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Awwww! Deci nu sunt singura care s-a gandit la astaaaa! <3

      Ștergere
  2. Eu am crescut cu HP. Asteptam sa primesc o scrisoare de admitere la Hogwarts in fiecare vara :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Speranta moare ultima, Patty. Vara inca nu s-a terminat oficial! :))

      Criss

      Ștergere
  3. Vremuri de mult apuse :) cartea a fost simpla :) MOROMETII :) seara faina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine niciodata nu m-au atras Morometii, nu stiu de ce. O zi frumoasa! :)

      Dee.

      Ștergere
  4. Cartea asta o am si eu in biblioteca! Dar, nu am citit-o niciodata :( Am primit-o de la cineva cand eram mult prea mica si apoi am uitat de ea! Acum, ma faci si pe mine sa vreau sa o citesc! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Muream dupa povestile cu sirene <33 Iar cand a inceput H20, eram innebunita. Rau. Tin minte ca primul episod rula cand trebuia sa plecam la mare si nu-l puteam vedea, asa ca o apucasem pe mama de picior, rugand-o sa mai stam putin. Ah, vechea tehnica >:) Nu merge niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
  6. eu citeam carti de basme : basme turcesti , basme orientale :)) O intrebam mereu pe mama - Mama da aia nu mai scot basme ?Carti cu sirene nu am citit , astea mi-au scapat . Ma uitam doar la desenele cu Mica Sirena Ariel.

    RăspundețiȘtergere