sâmbătă, 15 septembrie 2012

Apariţii noi cu Bravo şi Bravo Girl + Câştigător

                  Bună bunăă! :) Ce mai faceţi, cum mai sunteţi? Eu m-am apucat ieri de Sacrificiul - Eve 2 şi primele 50 de pagini sunt destul de reuşite. Am cam abandonat Ordinary Magic pe la jumătate, dar promit să mă apuc din nou de ea imediat ce o termin pe asta. Voi ce aţi mai citiţi? :)
                  Până atunci, vă las cu noile apariţii Leda împreună cu revistele Bravo şi Bravo Girl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Din 25 septembrie puteţi achiziţiona împreuna cu revista Bravo "Iniţierea", volumul 2 din Acadamia Vampirilor.


CÂND IUBIREA ŞI GELOZIA SE CIOCNESC PE PÂRTIE, VACANŢA DE IARNĂ DEVINE SÂNGEROASĂ…


Un atac inopinat al strigoilor pune pe jar toată Academia Sf. Vladimir, care îşi trimite în grabă elevii într-o vacanţă obligatorie la schi. Dar peisajul mirific de iarnă şi staţiunea elegantă din Idaho nu oferă decât un iluzoriu sentiment de siguranţă. Cum trei dintre elevi fug din cantonament pentru a-i ataca la rândul lor pe oribilii strigoi, Rose şi Christian îşi unesc eforturile pentru a le sări în ajutor.

Numai că eroismul are preţul lui…
 Dacă nu v-aţi luat primul volum daţi fuga la chioşcuri! Trebuie să aveţi seria asta în bibliotecă :).

Din 18 septembrie, împreună cu revista Bravo Girl apare volumul 3 din seria Fetele Gallagher de Ally Carter, CUM SĂ NU TE LAŞI DUS DE NAS DE O FATĂ...SUB ACOPERIRE


NU RATAŢI CONTINUAREA SERIEI FETELE GALLAGHER de Ally Carter

Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor
 New York Times Bestseller

CUM SĂ NU TE LAŞI DUS DE NAS DE O FATĂ… SUB ACOPERIRE,                                           volumul 3 din seria FETELE GALLAGHER de ALLY CARTER – din 18 septembrie împreună cu revista Bravo Girl

Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Excepţionale, şi Cammie Morgan continuă să cocheteze cu pericolul – având, evident, o acoperire pentru orice ocazie, căci fiind spioană în pregătire, pentru ea identităţile false reprezintă o metodă de supravieţuire.
Dar când Cammie se duce la Boston pentru a fi alături de prietena ei Macey atunci când tatăl acesteia este nominalizat la vicepreşedinţia Statelor Unite, convenţia politică naţională se transformă pentru cele două fete într-o adevărată capcană. Pentru a împiedica răpirea lui Macey – o ţintă politică majoră –, Cammie se vede nevoită să renunţe la acoperirea ei.
Dar cine sunt răpitorii? Extremişti politici sau nişte personaje mai sinistre? Şi ce rol joacă Zach, misteriosul (super-sexy) băiat de care Cammie e îndrăgostită, şi care îşi face mereu apariţia pe neaşteptate, la adunări politice şi în trenuri? (Cammie încă nu a decis dacă el este băiatul bun sau cel rău, dar asta nu o împiedică să se gândească mereu la el!)
Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie şi prietenele ei sunt decise să descopere maleficul grup care le ameninţă existenţa – a lor şi a întregii şcoli – şi să afle adevărata lui motivaţie. Şi în toată această aventură – misterioasă, cu răsturnări bruşte de situaţie şi momente de tensiune extremă – Cammie şi prietenele ei învaţă două lucruri: A) Viaţa în lumina reflectoarelor nu este întotdeauna cea mai plăcută, căci nu ştii niciodată cine te poate pândi. Şi B) Lucrurile nu sunt niciodată aşa cum par, şi cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un spion este să-şi urmeze instinctele.

             Iar acuuum, random.org a ales câştigătorul celor două cărţi poştale şi abţibilduri semnate Audrey's guide to Witchcraft. Câştigătoarea este.... pam-pam.... Andreea! Felicitări! :) Te rog să îmi trimiţi un e-mail la dee.sipunct@yahoo.com cu numele complet şi adresa la care îţi pot trimite premiul. Ceilalţi, relax! Mai am încă muulte premii de genul pe care de-abia aştept să le împărtăşesc cu voi.

              Have a lovely day! :)12 comentarii:

 1. Eu am citit seria AV de la biblioteca, dar tot nu pot rezista sa-mi iau si eu macar un volum :))
  Felicitari castigatoarei! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari castigatoarei si asteptam noi concursuri :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Wow.Nu ma asteptam.Chiar m-am uitat la postarea cu giveaway'ul sa vad daca eu sunt 5:)).Multumesc<3Trimit acum:*

  RăspundețiȘtergere
 4. ce faceee Dee,cum sa abandonezi Ordinary Magic,nuuu :)) rusinica :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :-" dar trebuia neaparat sa citesc ceva de la Leda, de cand n-am mai pus mana pe un volum necitit de la editura asta! :)) Sunt pe la jumatate si promit - da' promiiit ca dupa ce termin Eve 2 o s-o citesc ;;).

   Dee.

   Ștergere
 5. Mi-am luat si eu primul volum din AV :x si le voi lua si pe urmatoarele am auzit ca sunt super..abea astep sa le citesc <3 in momentul de fata sunt prinsa cu vampiri numai dinastea am de citit :)) :"> imi era dor de tine Dee. >:D<

  RăspundețiȘtergere
 6. Heeii :D Ati primit o leapsa de la mine. :) http://pagesfrombooks.blogspot.ro/2012/09/the-last-day.html#more

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu stiu de ce, dar nu te am in blogroll, te pun acum! :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Feteleeee ;;) am făcut 'Show me'-ul cu poza de la voi ;;) :*:*:*

  http://noi2siunblog.blogspot.ro/2012/09/smile-for-me-and-ill-show-ya.html

  ps: am dat comm aci pentru că nu ştiu unde să dau de voi :)) pupiiiiici

  RăspundețiȘtergere
 9. mi le-am cumparat pe amandoua!deci au fost geniale

  RăspundețiȘtergere