joi, 13 septembrie 2012

Să spunem că...

          Hei heii! :) Ne cerem scuze că ne-am cam luat vacanţă, dar a fost weekend! Ultimul sfârşit de săptămână adevărat înainte de a începe şcoala din păcate...

Că veni vorba de asta, noi ştim că voi nu v-aţi pierdut din creativitate chiar dacă a fost vacanţă :). Aţi rămas la fel de ingenioşi şi de originali aşa cum aţi fost dintotdeauna! De aceea, vă provocăm să ne spuneţi părerea voastră în cadrul rubricii din titlu. So, să spunem că... 

Poţi introduce în şcoală orice nouă materie vrei(cool, huh?). Împărtăşeşte cu noi domeniul din care ai vrea să înveţi şi despre ce ai vrea să îţi predea profesorii. Dacă îi dai şi un nume materiei născocite cu atât mai bine!

 De-abia aştept să vă văd! :) 











42 de comentarii:

  1. Oooo, bine ati revenit!
    Sa vedem...as face o ora in care putem vorbi despre cartile astea de fictiune, sti tu, in aer liber, in afara blogului!

    Sau o ora de creativitate-desen, literatura, tot ce inseamna. Tu ce ai introduce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am gandit inca, dar imi place raspunsul tau:). Cred ca as introduce o materie in care am descoperi carti noi in limba engleza, am traduce descrierea, cateva interviuri si eventual am lua legatura cu scriitorul :). Mda, viseee! :))

      Dee.

      Ștergere
  2. Mi-as dori sa avem un curs numit : Dati-neDrumulAcasa =))
    Si si si,profii sa fie asa de calmi si sa ne arate drumul spre usa <3 Oooh,ce vis frumos =))

    RăspundețiȘtergere
  3. O ora de consiliere psihologica pentru fiecare copil, asa nu am mai vedea psihologul ca un doctor pentru oamenii nebuni si ne-ar da sfaturi utile :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ati revenit! Mi-as dori sa mi se introduca o materie predata la Hogwarts, gen Framece, Transfigurare, Aparare Contra Magiei Negre, Potiuni etc. Ar fi suuuper <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! :) Aparare Contra Magiei Negre suna cel mai bine <3. Sau daca nu neaparat aparare, o materie care sa ne invete despre magia neagra ar fi geniala.

      Dee.

      Ștergere
  5. Aş vrea o oră de Blogging,în care profesorii să spună despre cei mai buni bloggeri,să ne înveţe cum să ne facem cel mai drăguţ blog şi,invitaţi speciali să fie bloggeri din întreaga ţară!

    Aş mai vrea şi o oră de ,,slăbit în timp record",în care să slăbim în 2 zile minim 5 kg.Ooohh..vise:)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci alegerile tale sunt geniale! Totusi, iti dai seama ca toata lumea ar avea blog daca s-ar adopta prima materie...

      Dar aia cu slabitul mi se pare super - vreau si eu :)).

      Dee.

      Ștergere
  6. astrologie si astronomie :) nu ar fi grozav?? eventual sa fie si noaptea orele ca sa putem studia stelele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ore noapteaa!8-> Visam si eu intr-o vreme la asa ceva...ar fi super!

      Dee.

      Ștergere
  7. Prea complicat.. =)) Cred ca as vrea o ora in care sa ne invete cate ceva super-ultra creativ... de genul DIY. :-> Sau sa cream haine. o.O Sau de blogging cum zice Raisa. =)) Sau... o ora in care sa discutam despre carti... si nu despre cartile din programa scolara. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa cream haine? Uu, misto! :> Iti dai seama ca daca s-ar adopta ultima materie propusa de tine noi astia care comentam pe aici am fi "za best" in clasa, no? :)) b-)

      Dee.

      Ștergere
  8. Aş introduce in scoala educatia sexuala:) in felul asta ar fi lumea mai informata si n-ar mai făta odrasle pe bandă rulantă din care, ulterior, ies panarame sau specimene cu sclipici şi fuste care seamană a chiloţi tanga.

    Mâna sus pentru societate!=))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca n-ar fi vorba de tine as zice ca e un raspuns "inedit si matur". Dar cum tu esti Rebe'a mea... =)))))

      Dee.

      Ștergere
  9. eu...vreau doar vacanta :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare cati nu gandesc ca tine? :) Hai ca ar fi dragut daca am putea invata la scoala doar ce ne place.

      Dee.

      Ștergere
  10. păi...welcome back...o materie care sa o invatam cu placere....miar placea sa fac design vestimentar si sa fiu inconjurata de mi si mi de materiale unela mai pufoase, unele mai catifelate si de mi de accesorii si bijuteriii....dar o idee bua este chiar si astronomia...va dat seama ce frumoase ar fi noptiile de vara??? sau sa invatam despre cristale si despre puterile lor si despre cum sa le folosim...ar fi foarte tare...iar orele despre cartile citite si adorate de noi, in aer liber intr.o zi de primavara intr.o pasune sau in inima padurii langa un paraias...ahhhh...of course dreams:D:D
    -Ioa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu ai alcatuit aici un orar intreg:)). Imi plac mult alegerile tale, ar fi genial sa se predea asa ceva la scoala <3.

      Dee.

      Ștergere
  11. Eu as vrea sa aprofundez economia,designu-l web si vestimentar,limba rusa,coreeana si italiana,curs despre moda,machiaj,dezvoltare personala,descoperirea aptitudinilor si dezvoltarea lor,cautarea vocatiei,caligrafie,latina in mod aprofundat,curs pentru sporirea creativitatii si invatarea fabricarii unor produse handmade:accesorii,bijuterii,martisoare,semne de carte,suporturi de creioane,de carti,de mouse,etc.Curs pentru inlaturarea temerilor,obsesiilor,timiditatii si autocenzurarii,descperirea potentialului.un fel de vizita la psiholog,ceva elaborat.
    Sper ca nu v-am plictisit;)
    O seara buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat mai multe idei cu atat mai bine :). Dragute alegeri, desi nu mi-ar placea sa studiez latina in mod aprofundat - really, o urasc!

      Dee.

      Ștergere
  12. hmm :-? ora de ascultat muzica ar fi o idee buna :))) <3 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da da! <3 Si la fiecare ora sa avem un anumit gen de muzica :>.

      Dee.

      Ștergere
    2. asaa :)) rock <3 ! luni

      Ștergere
  13. Imi place mult propunere ,bine de mine ca "am scapat" de scoala momentan! :)) da daca ar fi dupa mine ,ar fi o ora in care toti sa vorbeasca deschis ,fara glume si alte cele si sa ii asculte pe ceilalti la randul lor ,o ora pt suflet! :) si fiecare sa propuna cate un subiect ,pacat ca nu stim sa ascultam sau sa fim ascultati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva gen ora de consiliere? Da, ar fi minunat daca ar putea fi tinuta si organizata adecvat...

      Dee.

      Ștergere
    2. Chestia asta o fac de ani buni la dirigenţie.Să ştii că merge, învăţăm chestii utile, plus că ne cunoaştem mult mai bine!

      Ștergere
  14. Eu as vrea nu o ora...o zi!!in care sa vorbim numai despre carti intre noi si cu profesori.Sa vedem ce nu ne-a placut si ce a fost cel mai interesant in carte.Ca un club de lectura numai sa se numeasca ora de lectura...In zilele noastre daca vrei sa spui cuiva ce ai citit si cum ti s-a parut ei zic:"Doamne!tu citesti?Dupa ce ca mai avem scoala,tu inveti mai mult decat trebuie?" asa mi-au zis unele fete...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta chiar ar fi tare! <3 Desi eu sunt destul de norocoasa - am prieteni care nu au nimic impotriva cititului si care chiar se bucura atunci cand le povestesc despre noile mele achizitii sau noile carti citite. De aceea majoritatea romanelor mele nu se afla la mine in biblioteca :)).

      Dee.

      Ștergere
    2. asta ar chiar tare.pacat ca profii sunt prea plictisiti in ziua de azi.

      Ștergere
  15. Păi o oră de practică.Sau mai multeee!Din păcate la noi în ţară se pune accent doar pe teorie.Nu contează ce să practicăm, chestii home made, uitile, orice.Ne-ar fi de folos.Un fel de oră de ed tehnologică dar mai profundă :)) :-?? !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt de parere ca ar trebui mai multa practica. Asa degeaba stam sa tocim daca nu aplicam ceea ce am invatat :|.

      Dee.

      Ștergere
    2. asta zic si eu.sa invatam chestii care ne pot face un rost in viata.

      Ștergere
  16. Ora Fricoşilor :> Cu simulări, sărit din tren şi serul adevărului, exact ca în Divergent :)) Ne-ar trebui o oră care să ne ajute să ne învingem temerile.
    Asta a fost o întrebare genială <3 Iubibilăăă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuu, tare asta! :> Intrebare mai iubibila nici nu exista, right? :)) :*

      Dee.

      Ștergere
  17. eu as introduce 2 ore in principal...una la care visez de mutl:Harry Potterologie!..si daca nu se gaseste profesor o predau eu cu placere:)) si Lotrologie!(lord of the rings)...bine la materia asta nu cred ca s-ar gasi asa multi doritori dar eu as fi prima din clasa...clar!

    RăspundețiȘtergere