sâmbătă, 13 aprilie 2013

Să spunem că...


            Hello, friends! :) Nu ştim încă ce o să facem şi cum ieşim din toată situaţia asta neplăcută, însă blogul nu o să dispară, fiţi siguri de asta. Problema cu premiile va fi rezolvată cât mai curând şi ne vom îndeplini toate responsabilităţile care au venit odată cu înfiinţarea acestui blog. Până atunci, inspirată de industria muzicală care se pare că şi-a făcut un hobby din promovarea melodiilor groaznice, vă propun un nou subiect de discuţie.

Să spunem că... ai putea să elimini pentru totdeauna din istorie orice melodie. Nimeni nu va mai şti de a sa existenţă, deci va dispărea pur şi simplu ca şi cum nu ar fi fost inventată niciodată. Ce melodie ai alege? :)

            Abia aştept să vă aud răspunsurile şi dacă mai aveţi alte reclamaţii aduceţi-ni-le la cunoştiinţă acum. O zi frumoasă să aveţi! :)

btw, this is what we call music

14 comentarii:

  1. Foarte bine aleasa melodia ;) Foarte buna atitudine :P :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bon Jovi a fost mereu ceva ce nu mi-a fost nu-stiu-cum sa ascult la maxim in orele de liniste, gandindu-ma "Hei, voi, neamu' lu' papuc, ascultati aici talent, nu de-al de Ruby care strica intrerupatoare":))
    Siii cred ca daca as putea as sterge de pe fata pamantului orice tine de One Direction. Ma ard degetele cand scriu numele asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că blogul acesta nu va dispărea,deoarece ar fi maree mareee păcat să renunţaţi la el după ce aţi depus atâta muncă!Nici să nu vă gândiţi!

    Dacă aş putea şterge orice melodie de pe faţa pământului...păi..umm,cred că ar fi mai multe.Aş şterge toate melodiile astea tâmpite româneşti care nu au nici o noimă,precum:Dragostea se face în minim 2 sau melodiile cântate de români în engleză,care tot nu au nici un sens.Dacă mai ştiţi melodia aia cu ,,Please tell me why,you said goodbye" sau Fly Project-Tasha,o să ştiţi perfect la ce mă refer:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am gandit ca sunt tare multe melodii de sters.. Mai ales din industria muzicala romaneasca. Dar cred ca tot degeaba ar fi, ca se inventeaza altele :-j.

      Dee.

      Ștergere
  4. O zi frumoasa si tie :d ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Ruby cu stinge lumina ei. Am alergie la melodia asta. Si inca una, te rog dragut :D Doar una. Baby a lui JB. Mor cand aud melodia, ma apuca pandaliile :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu furelise :)) doamne cat pot sa urasc ambele melodii x_X cei drept mai mult a lu Ruby 8-| nu stiu care a fost "inteligentul" ala de a compus-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Compusul nu e o problema, da' cum Doamne a devenit atat de populara? ~x(
      Putea sa fie o prostie si in singuratatea ei...

      Dee.

      Ștergere
  7. Ma bucur ca v-ati hotarat sa pastrati blogul. Nu ar fi fost ok fara voi :)
    Daca as sterge o melodie de pe fata Pamantului ar fi apa lui Loredana. Nu stiu ce i-a trecut prin cap cand s-a apucat de ea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana are o o voce draguta, chiar daca melodia aia nu e cea mai stralucita... Comerciala si cu niste versuri care lasa de dorit :(

      Dee.

      Ștergere
  8. Nu imi vine sa cred ca nimeni nu a mentionat pana acum Gangnam Style. Burn song burn.

    RăspundețiȘtergere