luni, 5 septembrie 2011

Să spunem că...

           
Ce mai faceţi, cum o mai duceţi cu lectura? Se pare că eu cel puţin am cam uitat de rubrica asta. Ca să nu ‘moară’, vă invit la un exerciţiu de imaginaţie.
 
Dacă ai putea crea orice regulă, pe care toate fiinţele s-o respecte, care ar fi aceasta? 

Nu are neapărat legătură cu cărţi, însă nu am spus niciodată că vom posta doar  întrebari legate de lectură. Vă aştept răspunsurile cu nerăbdare! Sunt sigură că toate vor fi care mai de care mai inedite. 




Din motive personale şi pentru că cineva anume s-a inspirat din semnătura mea, mi-am făcut alta(oricum, lumea mă ştie ca Dee). 


19 comentarii:

  1. Hmm...Foarte frumoasa intrebarea ...cred ca sa fie cinstiti unul cu altul...sa zica adevarul. Minciuna de obicei duce la ura si la multe alte rele...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Paul, eh, sti cum se spune 'adevarul doare' :)). Oricum, imi place 'regula' si ar fi foarte bine daca toti oamenii ar fi onesti unii cu altii.

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  3. Criss, adevărul doare doar o singură dată, minciuna doare de fiecare dată când ţi-o aminteşti.

    Pupicel. <3

    RăspundețiȘtergere
  4. @Stupid Little Dreamer, ei, aici ai dreptate! Dar, dn pacate, exista si specia asta de oameni care minte ca la usa cortului, dar asta e, nu avem ce sa facem.

    Si eu te pup. :*

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  5. Se ne iubim unii pe alti si sa nu ne jignim,sa ne acceptam asa cum suntem deoarece toti suntem oameni si fiecare gresim.REGULA DE AUR 4 me:D.!<3 RESPECT!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Raisa, ooo da! Imi place la nebunie regula ta de aur! Pe mine ma enerveaza genul de persoane care atunci cand vad pe cineva care e mai .. diferit, sa o zic asa, incep sa faca misto de el si alte chestii. Cred ca ar trebui sa se puna in locul acelei persoane sa vada cum se simte! :)

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne respectam unii pe altii!! Si cum bine a zis Raisa sa ne accepta asa cum suntem :-?!!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca ar fi sa pun o regula pe care ceilalti s'o respecte cu sfintenie, ar fi sa nu mai ranim niciodata o persoana. ceea ce ar fii al naibii de greu. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună draga mea!
    Îți mulțumesc de vizită
    și semnul lăsat la mine pe blog!
    Îți doresc o săptămână excelentă!
    Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Regula mea,....sa nu mai fim egoisti

    RăspundețiȘtergere
  11. Regula mea de aur ar fi ca oamenii sa se accepte intre ei.Insa asta s-ar implant doar in cazul in care toata lumea ar fi oarba si surda.Sa nu vedem ca in fata noastra sta un om invalid, un om obez, sau un om urat, pe care in mod normal cautam sa-i evitam si sa-i discriminam.Sa nu auzim jignirile, barfelile sau injuraturile, pe care in mod normal le punem la suflet si sa uram persoana care ni le-a adresat.
    Dca am fi orbi si surzi, poate atunci ne-am accepta si ar fi o lume frumoasa, fara discriminare, fara cearta, doar pace.Dar stiti cum e: vantul,apa si gura lumii nu o poti opri.

    Frumoasa initiativa de a pune intrebari asupra carora sa meditam.Va urez o saptamana frumoasa:*

    RăspundețiȘtergere
  12. *scuzat-mi ortografia.nu m-am corectat dupa ce am terminat de scris.

    RăspundețiȘtergere
  13. Presupun ca o regula benefica in lumea aceasta ar fi sa nu mai judecam oamenii dupa diferente!

    RăspundețiȘtergere
  14. "Respectati, respectati si iar respectati!" doar regula asta ne mai poate salva...

    RăspundețiȘtergere
  15. Hmmm, eu nu cred ca ar respecta toata lumea regula mea:D:)


    Luv' ya :X

    RăspundețiȘtergere
  16. Respectati toate fintele si mediul. Odata am vazut un cal biciuit pe langa strada. Sangera si necheza obosit si-ndurerat. Nu vroiam sa privesc si nu puteam sa intervin - si nimeni altcineva nu o facea. Imi era foarte mila de el. Sau, cand mai aud de pisicute cu care s-a "jucat" fotbal, pisica reprezentand mingea, pana cand pisica a murit chiar mi-a venit sa-mi smulg parul din cap. Ma intrebam ce fel de om ar putea face asta...Defrisarea in masa omoara, pe langa oameni, si multe alte fiinte.Felul in care sunt tratati alte persoane discriminati din cauza problemelor de care poate n-ai cum sa scapi sau le e foarte greu e si asta greu de prvit si de inteles. As vrea sa nu mai vad astfel de conflicte intre oameni si astfel de comportament barbar cu animalele. Vreau sa fie pace. Respectarea a tot ce e in jur ar fi cea mai buna...

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte inspirata regula ta, alexa. Dar atunci, cred ca ar incerca sa hartuiasca persoane psihic(sa judece si sa arunce cu cuvinte care dor). In fine, ar fi prea frumos sa fie adevarat... Dar inca mai putem spera:).

    Dee

    RăspundețiȘtergere
  18. Hmm...Eu imi doresc ca oamenii sa se respecte intre ei,sa se cinsteasca unii pe altii,sa nu se barfeasca ,jigneasca.Si sa nu vada diferentele dintre ei.Pai daca ne luam asa cu diferentele,pai fiecare om e diferit:DAsa cum si fiecare nor de pe cer are o forma aparte.Iar,perfectul NU exista!:DDeci pentru mine cuvantul `perfect` nu exista!Si,o zic din propria experienta!Pe care as vrea sa o ascultati!:)Colegii mei si unii prieteni ma tot acuzau ca sunt slaba.Dar mi nu mi se pare ca sunt slaba.Si mai ales fetele ma barfeau pe la spate.Si chiar le-am prins odata ca barfeau despre mine si inca niste colege despre acest subiect.Oricum,eu nu le-am pus la suflet lucrurile astea,pt ca imi ziceam:`Cine o sa fie frumoasa si cine o sa fie urata ca o baba ,ca o floare uscata peste cativa ani`?:DSi pt. cine a mai trait o intamplare asemanatoare,fie ca prietenii isi bateau joc de acesta,ca era slab,gras,orb surd etc... am un mesaj:Acceptati-va asa cum sunteti!

    P.S:Scuzati-ma ca am scris asa de mult!:))

    RăspundețiȘtergere