sâmbătă, 26 mai 2012

Closed Hearts - Susanne Kaye


             Vă mai amintiţi voi de Susan Kaye Quinn? Acum câteva luni am postat un interviu acordat în exclusivitate pentru rubrica La o ceaşcă de vorbă cu un scriitor(AICI). Ei bine, Susan lucrează în prezent la seria Mindjackers şi nu de mult a fost lansat cel de-al doilea volum al seriei, Closed Hearts.  

Acum opt luni, Kira Moore le-a dezvăluit cititorilor de gânduri că mindjackers aşa ca ea se ascund printre ei. Acum îşi doreşte ca dezvăluirea adevărului să fi fost cea mai bună alegere. În timp ce se răspândesc zvonuri sălbatice, un puternic politician anti-jackers profită de temerile cititorilor de minţi şi îi scoate pe jackers din drepturi. În vreme ce unii jackers se refugiază spre Jackertowm – o mahala plină cu muncitori jackers care manipulează minţile pentru bani – Kira şi familia ei se ascund de cititorii care îi îngrozesc şi de acei jackers care o urăsc. Însă atunci când un jacker membru al unui Clan îl face pe iubitul Kirei, Raf, să cadă în braţele sale, kira este forţată să salveze oamenii pe care ăi iubeşte înfruntând lucrul de care se teme cel mai mult: agentul FBI Kestrel şi camera sa de tortură pentru jackers.

Am rugat-o pe Susan să ne spună câteva cuvinte despre ce înseamnă scrisul pentru ea. Aveţi mai jos răspunsul ei. 
 

Am mai multe grade în inginerie, incluzând un Ph. D. în ingineria mediului. Pentru mine, scrisul este un fel de a-mi exprima partea creativă. Ingineria poate fi creativă în anumite feluri, iar mie îmi plăcea asta atâta timp cât o făceam, însă am descoperit  scrisul ce strânge toate laturile mele într-un pachet. Odată ce l-am găsit nici nu mă mai gândesc să îl las vreodată baltă.

5 comentarii:

  1. Interesanta seria :D.Mi-ar placea sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are o tema foarte interesanta cartea. Chiar mi-ar placea sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa o citesc!Primul volum mi-a placut foarte mult si sunt foarte curioasa sa aflu ce se va intampla in continuare.Ar fi foarte fain sa apara si la noi.

    RăspundețiȘtergere